Emocionálne pôsobenie značky - Lesáková, Dagmar, 1949-
Obsahové vymedzenie značky. Výhody značiek pre zákazníka. Funkčné vlastnosti značiek. "Mäkšia" a "tvrdšia" stránka brandingu (imidž značky, osobnosť značky). Kvalita vzťahov medzi značkou a spotrebiteľom. Pojem "marketingová mágia". Vlastnosti silných značiek. Vizuálne metafory. Marketingoví špecialisti.