Dôchodková reforma - Kantorík, Juraj
Dôchodková reforma z niekoľkých pohľadov - dôchodky na Kaníkov spôsob, doplnkové poisťovne sa budú meniť, dostanete len to, čo trh dovolí, hrá sa o 18 miliárd ročne, správa budúceho dôchodkového systému.