Integrovaná marketingová komunikácia - Jedlička, Milan
Podstata integrovanej marketingovej komunikácie (IMC) a faktory, ktoré na ňu vplývajú. Charakteristika IMC v rôznych podmienkach. Rozhodujúci predpoklad IMC. Základné odporúčania pri budovaní IMC.