Reklama (história versus súčasnosť) - Horňák, Pavel
Pokračovanie príspevku o vzniku a rozvoji reklamy. Reklama od antiky k stredoveku a od vynálezcu kníhtlače k novým médiám. Najstaršie výrazové prostriedky reklamy. Prevratné vynálezy v reklamnom svete.