Konateľ spoločnosti s ručením obmedzeným - Gašparová, Jana
Problematika súčasnej právnej úpravy konateľa spoločnosti s ručením obmedzeným. Vymedzenie spoločnosti s ručením obmedzeným podľa Obchodného zákonníka č. 513/1991 Zb. Konateľ spoločnosti a jeho trestná zodpovednosť. Obsah spoločenskej zmluvy.