Grafobal, a.s., Skalica analýza spoločnosti - Vlkolinský, Robert
Charakteristika spoločnosti Grafobal, a.s. Skalica. Významná firma v oblasti výroby obalov a polygrafie v regióne strednej a východnej Európy. Expanzia spoločnosti od roku 1994. Štruktúra zdrojov a pasív. Vývoj výnosov, nákladov a bilančného zisku. Vývoj tržieb a hospodárskeho výsledku. Finančná analýza spoločnosti.