Na zvýšenie dodávok ropy potrebuje Rusko kapitál - Kurtanský, Tomáš
Pohľad na trh s ropou v Rusku. Veľkosť zásob ropy v Rusku. Straty Ruska kvôli Iraku. Sieť ropovodov smerujúcich z Ruska do celej Európy.