Stratu bonusu cítiť roky - Onuferová, Marianna
Povinné zmluvné poistenie, havarijné poistenie motorových vozidiel a systém bonusov a malusov. Pripravovaná novela zákona o povinnom zmluvnom poistení úplne uvoľní určovanie cien poistného.