Outsourcing logistiky pod lupou
Výsledky z dotazníkového prieskumu nemeckých priemyselných a obchodných podnikov. Stupeň outsourcingu logistiky v zabezpečovaní, výrobe a distribúcii. Motivácia k outsourcingu. Spokojnosť s outsourcingovým partnerom. Vplyv logistiky a stupňa outsourcingu na podnikový výsledok. Kvalita outsourcingového projektu.