Vývoj slovenskej ekonomiky 1998-2002 - Mikloš, Ivan
Vývoj slovenskej ekonomiky za obdobie 1998-2002 - hrubý domáci produkt, inflácia, reálne mzdy a spotreba domácností, hospodárske výsledky podnikovej sféry, úrokové sadzby, riziková prirážka, rating, nezamestnanosť, verejné financie, devízové rezervy, deficit zahraničného obchodu, kurz koruny, zahraničná zadlženosť a priame zahraničné investície.