Podľa reklamy najčastejšie nakupujú Slováci
Porovnanie postojov verejnosti k reklame v Čechách, Maďarsku, Poľsku a na Slovensku. Názory na intenzitu reklamy a požiadavky na jej koncepty. Postoje k reklame ako k súčasti života. Nákup na základe reklamy. Názor na reklamu na lieky a tabakové výrobky, ako aj na reklamu s erotickým a sexuálnym motívom.