Hodnocení efektivnosti podnikové logistiky prostřednictvím zásob - Janovská, Hana
Predpoklad vysokej úrovne poskytovaných služieb - vysoká úroveň aplikovaného logistického systému v podniku. Čas ako hlavný nástroj konkurencieschopnosti v globalizovanej ekonomike. Nepriame vyjadrenie parametra času prostredníctvom zásob. Zásoby - veľká a nákladná investícia výrobných podnikov. Výpočet zmeny zásobovej náročnosti.