Racionálne stravovanie a segmentácia potravín - Horská, Elena
Rôzne kritériá kvalitatívnej štruktúry nakupovaných a spotrebovaných potravín. Prieskum racionálneho stravovania v jednotlivých skupinách obyvateľstva ( študenti, ženy, muži, deti a dôchodcovia ) na Slovensku.