Kombinovaná doprava v ČR - Novák, Jaroslav
Dokončenie z č. 1/2003. Prevaha medzinárodnej prepravy v kombinovanej doprave (KD) v ČR. Systémová podpora rozvoja KD a priame dotácie zo štátneho rozpočtu ČR. Podpora rozvoja KD zo strany profesných zväzov.