City-logistika a konsolidace zásilek - Čapka, Miroslav
Doprava v mestách. Zníženie intenzity nákladnej dopravy v mestách: konsolidácia zásielok, expresné a balíkové služby, spoločná distribúcia, združovanie aktivít. Mestské distribučné centrá.