Možnosti optimalizácie kapitálovej štruktúry na základe kritéria minimalizácie nákladov vlastného kapitálu - Kanderová, Mária
Klasická teória kapitálovej štruktúry - jej podstata. Rôzne modely na výpočet nákladov vlastného kapitálu.