Osobitná úprava uplatňovania dane cestovnými kanceláriami podľa 46c zákona č. 289/1995 Z.z. o DPH - Paľagová, Anna
Postup pri uplatňovaní zákona o DPH pri obstarávaní služieb cestovného ruchu od iných osôb a pri predaji zákazníkovi - príklady. Sprostredkovanie predaja služieb cestovného ruchu. Dodatočné zvýšenie alebo zníženie cien služieb cestovného ruchu.