Príprava Ekonomickej univerzity na vstup Slovenska do Európskej únie - Polónyiová, Alica
Rozhovor s prof. Ing. Vojtechom Kollárom, CSc., rektorom Ekonomickej univerzity v Bratislave o očakávaných zmenách v súvislosti so vstupom Slovenska do Európskej únie, zabezpečení kompatibility vzdelávacieho procesu s európskymi štandardmi, medzinárodnej spolupráci, význame vedy pri vzdelávaní.