Otvorené podielové fondy v roku 2002 - Goceliak, Peter
Asociácia správcovských spoločností zhromažďuje, vyhodnocuje a publikuje údaje o vývoji majetku v otvorených podielových fondoch (OPF) a o dosiahnutých predajoch na pravidelnej týždennej báze. Výkonnosť OPF. Kategórie fondov: peňažné fondy, dlhopisové fondy, akciové fondy, zmiešané a strešné fondy. Hodnota majetku v OPF a čisté predaje.