Doplnkové dôchodkové poistenie a ďalšie smerovanie dôchodkovej reformy v SR - Macúchová, Tatjana
Pohľad na súčasný dôchodkový systém v SR. Funkcia doplnkového dôchodkového poistenia a jeho fungovanie.