Verejné financie v EÚ: od Maastrichtských konvergenčných kritérií k Paktu stability a rastu - Komínková, Zora
Zásadné zmeny vo fiškálnej politike krajín Európskej únie v 90. rokoch 20. storočia. Proces konsolidácie sektora verejných financií v EÚ (podmienený maastrichtským procesom). Základné ukazovatele na hodnotenie fiškálneho vývoja v EÚ. Prispôsobenie vzhľadom na ekonomický cyklus. Pozícia fiškálnej politiky.