Daňové priznanie neziskových organizácií - 1 percentná daň - Salanciová, Darina
Neziskové organizácie, ktoré musia a ktoré nemusia podať daňové priznanie podľa zákona o daniach z príjmov. Príklady a poučenie k vyplneniu daňového priznania.