Národná banka Slovenska a jej legislatívna činnosť - Bašková, Renáta
Legislatívne kompetencie Národnej banky Slovenska. Aktualizácia zoznamu zákonov a všeobecne záväzných právnych predpisov k 28.2.2003. Predchádzajúci zoznam bol uverejnený v časopise Biatec č. 2/2002 s platnosťou k 15.1.2001.