Výsledky súťaže o najkrajšiu slovenskú pamätnú mincu - Flaché, Dagmar
Národná banka Slovenska zorganizovala pri príležitosti 10. výročia svojho vzniku súťaž o najkrajšiu slovenskú pamätnú mincu. Do súťaže bolo zaradených 44 pamätných mincí, ktoré NBS vydala za 10 rokov svojej činnosti.