Považuje sa nadobudnutie akcií pri zlučovaní obchodných spoločností za zdaniteľný príjem fyzickej osoby ? - Fehér, Július
Zdanenie nepeňažného príjmu fyzickej osoby nadobudnutého zámenou. Podmienky vzniku povinnosti zdanenia.