Trendy v obchode - Košťál, Daniel
Elektropredajne expandujú. Prežiť znamená ponúknuť viac - postavenie malých obchodníkov s elektrospotrebičmi v náročnom konkurenčnom prostredí. Škatule tovar nepredajú - o novom koncepte obchodovania so spotrebnou elektronikou. Elektrospotrebiče sú najviac reklamované. Nakupujeme u špecialistov a v akciách.