Zbor expertov pri kľúčovej daňovej kontrole sa vypláca - Burák, Emil
Koľko môže mať daňový subjekt poradcov-zástupcov pri daňovej kontrole. Neobmedzený počet konzultantov. Kedy angažovať zbor a kedy len jedného odborníka, najvýhodnejšie profesie do zboru.