Daňová politika Estónska vo väzbe na pripravovaný návrh daňovej reformy v SR - Čepelová, Monika
Estónsky daňový model - základ daňovej reformy, pripravovanej na Slovensku. Daňová legislatíva Estónska. Daň z príjmov. Daň z pridanej hodnoty.