Smernica Ministerstva životného prostredia Slovenskej republiky zo 17. decembra 2001 Č. 3/2001-6.3 o špecifikácii výrobkov ...
Vyhláška Ministerstva životného prostredia SR ... o špecifikácii výrobkov, za ktoré sa platí príspevok do recyklačného fondu. Špecifikácia výrobkov.