Rezervy sú v syrových špecialitách - Košťál, Daniel
Trend spotreby mlieka v EÚ a na Slovensku. Faktory ovplyvňujúce trh s mliečnými výrobkami. Obaly a mliečne výrobky. Objem predaja jednotlivých mliečnych výrobkov na Slovensku.