Z koncepcie daňovej reformy v rokoch 2004 - 2006 - Podstupka, Ivan
Prehľad navrhovaných zmien daní v rokoch 2004 - 2006. Zdaňovanie príjmov. Zdaňovanie majetku. Daň z motorových vozidiel. Zdaňovanie spotreby. Zrušenie niektorých daní.