Vyhláška Ministerstva životného prostredia Slovenskej republiky č. 234/2001 Z.z. z 11. júna 2001 ...
Vyhláška ... o zaradení odpadov do Zeleného zoznamu odpadov, Žltého zoznamu odpadov a Červeného zoznamu odpadov a vzoroch dokladov požadovaných pri preprave odpadov v znení vyhlášky Č. 410/2002 Z.z.