Vyhláška Ministerstva životného prostredia Slovenskej republiky č. 284/2001 Z.z. z 11. júna 2001, ktorou sa ustanovuje katalóg odpadov v znení vyhlášky č. 409/2002 Z.z.
Zoznam skupín, podskupín a druhov odpadov. Zoznam nebezpečných vlastností odpadov podľa Bazilejského dohovoru. Zoznam skupín odpadov podliehajúcich režimu kontroly a zoznam škodlivín. Zoznam kritérií na posudzovanie nebezpečných vlastností odpadov.