Trh práce roku 2002 a prognóza na rok 2003 - Tomasta, Pavel
Zmeny, ktoré nastali roku 2002 na trhu práce v porovnaní s rokom 2001. Zamestnanosť. Nezamestnanosť. Vývoj nezamestnanosti podľa krajov. Prognóza základných ukazovateľov trhu práce. Základné ukazovatele thu práce v SR.