Poberatelia starobných dôchodkov, uzatváranie pracovnoprávnych vzťahov a odvody do fondov - Macková, Zuzana
Z dôvodu prijatia zákona č. 413/2002 Z.z. o sociálnom poistení v znení neskorších predpisov, ktorého účinnosť bola posunutá z 1. júla 2003 až na 1. január 2004 vznikajú mnohé problémy. Vzhľadom na túto skutočnosť je podrobnejšie rozobraná problematika zamestnávania poberateľov starobného dôchodku podľa dnes platnej právnej úpravy.