Medzinárodné skúsenosti s fungovaním penzijných fondov - Rievajová, Eva
Dve základné koncepcie usporiadania dôchodkových fondov vo vyspelých krajinách. Koncepcia založená na dvoch pilieroch. Koncepcia založená na troch pilieroch. Švajčiarsky dôchodkový systém. Poľský model dôchodkového zabezpečenia. Systém dôchodkového zabezpečenia vo Veľkej Británii. Holandský penzijný systém.