Niekoľko poznámok k aktuálnym problémom verejnej osobnej dopravy v regiónoch SR - Margetiaková, Janka
Legislatívna úprava financovania regionálnej osobnej dopravy. Financovanie dopravy na regionálnej úrovni podľa zákona o dráhach a podľa zákona o cestnej doprave.