Zvýšenie efektívnosti železničnej dopravy v celoeurópskom meradle prostredníctvom skvalitnenia služieb poskytovaných pri preprave IC vlakmi - Križanová, Eva
Európske normy ako nástroj zvyšovania kvality prepravy cestujúcich na železnici. Kategórie systému kvality služby. Systém hodnotenia kvality IC vlakov v praktickej prevádzke.