Čínske zmeny po prvý raz bez otrasov - Moravčík, Leopold
Najnovšie zmeny na najvyšších postoch vedenia štátu v Číne - noví prezident, predseda vlády a predseda parlamentu. Program a orientácia nového vedenia.