Minister zahraničných vecí USA Colin L. Powell pred Bezpečnostnou radou OSN Irak skrýva nebezpečné zbrane i ľudí
Nebezpečenstvo hroziace z Iraku. Irak skrýva nebezpečné zbrane i ľudí. Husajnove hrozby vedcom. Ide o dôkazy, nie domnienky. Smrtiace továrne na kolesách. Práškové formy jedov.