Zákon NR SR č. 18/1996 Z.z. zo 14. nevembra 1995 o cenách
Úplne znenie zákona č. 18/1996 Z.z. o cenách v znení zákona č.196/2000 Z.z., zákona č. 436/2002 Z.z. a zákona č. 465/2002 Z.z. Dohodovanie ceny. Opatrenia na zamedzenie nežiaduceho cenového vývoja. Regulácia cien. Cenová evidencia a cenové informácie. Cenová kontrola. Pôsobnosť orgánov v oblasti cien.