Vyhláška MF SR z 12. marca 1996, ktorou sa vykonáva zákon NR SR č. 18/1996 Z.z. o cenách v znení vyhlášky č. 375/1999 Z.z. a zákona NR SR č. 276/2001 Z.z.
Znenie vyhlášky č. 87/1996, ktorou sa vykonáva zákon NR SR č. 18/1996 Z.z. o cenách v znení vyhlášky č. 375/1999 Z.z. a zákona NR SR č. 276/2001 Z.z.