Maastricht, listopad 2002: Konference o evropských informacích - Hradilová, Jitka
V dňoch 28.-29. novembra 2002 sa konala v Maastrichte konferencia, venovaná tzv. európskym informáciám, pod názvom Keep ahead with European information. Vznik pojmu "európske informácie" s potrebou Európskej únie informovať občanov členských štátov o princípoch budovania, riadenia a rozhodovania v EÚ.