Zkouška ohněm - Ginterová-Richterová, Monika
Požiadavky pre prácu v úradoch EÚ. Tabuľka platového rozmedzia v euro podľa kategórií pracovníkov. Rodinné prídavky, ďalšie príspevky pracovníkov. Praktické skúsenosti.