Tretie dejstvo ropných šokov - Obadi, Saleh Mothana
Ekonomické hľadisko tzv. ropného šoku. Príčiny ropných šokov. Spoločné znaky ropných šokov. Útok na Irak a ponuka ropy na svetových trhoch. Vplyv vojnových konfliktov na cenu ropy.