Tajomstvá bankového tajomstva - Kusovská, Martina
Bankové tajomstvo upravujú paragrafy 89 až 93 Zákona č. 483/2001 Z.z. o bankách. Compliance ako súčasť firemnej kultúry bánk. Princípy dodržiavania bankového tajomstva. Ochrana banky pred legalizáciou príjmov z trestnej činnosti. Prehľad subjektov, ktorým banka môže podať správu o záležitostiach týkajúcich sa klienta.