Národ bez vlastných krídel - Andrejčák, Tomáš
Namiesto podpory trhu štát deformuje hospodársku súťaž. Letecká doprava na Slovensku je v kríze. Podiel leteckých spoločností na počte prepravených cestujúcich. Počet cestujúcich v leteckej doprave na Slovensku. Privatizačné vyhliadky Slovenských aerolínií.