Novela zákona o sociálnom poistení - Novotná, Eleonóra
Schválením zákona č. 639/2002 Z.z. došlo k zmene termínu nadobudnutia účinnosti nového zákona o sociálnom poistení. V súvislosti s posunom termínu účinnosti na deň 1. január 2004 sa menia a dopĺňajú niektoré ustanovenia zákona. Komentár k spomínanému zákonu.