Slovenská republika a medzinárodné daňové vzťahy v odbore daní z príjmov z majetku - Brnová, Miroslava
Súbor daňových povinností slovenských daňových rezidentov. Suverénne právo štátu v oblasti zdaňovania. Všeobecná definícia medzinárodného dvojitého zdanenia. Zdaňovanie dividend. Hlavný cieľ uzatvárania medzinárodných zmlúv. Obmedzená daňová zmluva. Praktické príklady.