Vnútropodnikové normatívne akty - Barancová, Helena
Prehľad najdôležitejších vnútropodnikových normatívnych aktov. Ústavný aspekt vnútropodnikových normatívnych aktov. Kolektívna zmluva. Normatívny obsah kolektívnych zmlúv. Pracovný poriadok. Mzdové predpisy zamestnávateľa. Predpisy na zaistenie bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci.